11/04/2024
Després de l'èxit de l'any passat, la regidoria de Comerç i Consum ha presentat una nova edició de ‘Divercuina de la Terreta’ per a promoure el producte de proximitat entre els més xicotets. Alberto Vidal, regidor responsable de l'àrea, ha explicat que “amb aquesta iniciativa volem conscienciar al públic infantil sobre la importància de cuidar el nostre producte local a través de tallers pràctics i activitats divertides”.
Vidal també ha explicat que “els nostres xicotets són un públic amb un alt potencial de conscienciació i creixement que contribuirà al desenvolupament del consum local i el manteniment de la nostra actual dieta mediterrània”. “Amb Divercuina podran conéixer de primera mà el peix de la nostra llotja, els productes dels nostres mercats, les verdures i arrossos de Castelló, les carns pròpies de la nostra zona, la rebosteria o aprendre a llegir l'etiquetatge alimentós”, ha assenyalat el regidor.
En calendari del projecte es repartix entre primavera i tardor en 6 tallers que se celebraran en els 6 districtes de la ciutat en dos ocasions. L'horari serà de 10.00 hores a 13.45 hores i per a participar cal inscriure's en línia a través del mail divercuinadelaterreta@gmail.com.
El dissabte 13 d'abril els tallers tindran lloc en la plaça Miquel Peris i Segarra del Grau, on també es tornarà el 7 de setembre. El 20 d'abril se celebrarà en la plaça del Primer Moli, lloc al qual es tornarà el 14 de setembre. La plaça Vilanova d'Alcolea serà seu el 4 de maig i el 28 de setembre i la plaça Doctor Marañón l'11 de maig i 5 d'octubre. Finalment, el 18 de maig tindrà lloc en la plaça Lagunes de Ruidera (Maset Blau), on es tornarà a celebrar el 19 d'octubre.