05/06/2022
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat hui en la presentació del I Congrés Nacional de Tapes Ciutat de Castelló, que reuneix hui i demà a la ciutat a prestigiosos cuiners arribats de diversos punts del país que amb el seu treball contribueixen a reforçar la gastronomia com a reclam turístic de Castelló. "Esdeveniments com aquest posen en valor la nostra cuina, la cultura gastronòmica i els productes de Castelló", ha destacat Marco en l'acte, al qual ha assistit també la regidora de Turisme, Pilar Escuder.
Amb totes les inscripcions cobertes, aquesta primera edició del congrés dirigit per per José Luque, xef executiu i assessor gastronòmic de l'Hotel The Westin Palace Madrid, compta amb la participació de Miguel Barrera, xef estrela Michelin del restaurant Cal Paradís de Vall d'Alba i ambaixador del Arrocito de Castelló Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci, del restaurant Atalaya d"Alcossebre, que estrenen estrela Michelin; Juan García, mestre arrosser del restaurant Pilar d'Artana; Mario Padial, de la Dama Dolça de La Pobla Llarga (València); Álex Múgica, responsable de la gestió gastronòmica del restaurant El Colegio de Pamplona; Álvaro Garrido, xef del restaurant Mina de Bilbao; Emilio Martín, al capdavant del restaurant Suite22 de Valladolid; Javier Muñoz, xef del restaurant La Carboná de Jerez de la Frontera (Cádiez); i Óscar García, del restaurant Baluarte de Soria.